Așadar, politicianul a povestit recent că era hotărât să-și încheie toate planurile cu viața, din cauza cancerului. Acesta se afla într-un punct critic și era gata să cedeze.

Potrivit informațiilor transmise de Codrin Ștefănescu, acesta era hotărât să oprească tratamentul și să vorbească cu avocații pentru pentru a stabili testamentul.

Codrin Ștefănescu era pregătit să-și încheie socotelile cu viața

„Există câteva variante – Cedezi fizic, psihic, te lași păgubaș – era cât pe ce să fac lucrul ăsta.

În iulie eram hotărât să opresc tratamentul, să merg acasă, să vorbesc cu avocații – să stabilesc testamentul pentru cei dragi ai mei, să închei socotelile cu viața pentru că mă simțeam foarte rău”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Politicianul a reușit să învingă boala și să-și revină

Din fericire, acesta a reușit să învingă boala și să-și revină. Politicianul a povestit că a fost un miracol că a reușit să reziste.

„S-a întâmplat un eveniment incredibil, ceea ce spunea Monica Pop că se poate întâmpla și se schimbă radical poziția în care ești. Am început să-mi revin, să mă repun pe picioare. Lucrurile merg în direcția bună. Șase luni a fost un chin, trebuie să recunosc – dar nu am cedat, m-am bătut (…) e destul de covârșitor, începi să nu mai mănânci, să bei, stai pe perfuzii. Nu mai ești stăpân pe propriile puteri, picioare, organism. Important este că mi-am revenit.

A fost un miracol că am reușit să rezist la toate aceste lucruri. Medicii spun că a fost vorba despre știință și de faptul că organismul meu a fost puternic. Întotdeauna, în această bătălie există credința și o forță superioară.

Te pune la un fel de încercare. Eu m-am rugat doar să mor demn. Nu într-o situație foarte urâtă, așa cum s-a întâmplat cu foști prieteni de-ai mei (…) am vrut să mor brusc, nu să ajung piele și os”, a mai spus politicianul, conform România TV.

Anterior, acesta spunea că se luptă pentru viața lui.

„Mă lupt încă pentru viața mea! O fac la propriu, cu un dușman invizibil și foarte crunt. Chiar parșiv, deseori! Nu degeaba 97,5% dintre cei ce se luptă cu această boală pierd bătălia!

Eu prefer să încerc să ia exemplul Monicăi Pop care a trecut prin numai puțin de cinci operații în lupta sa cu această maladie teribilă! Adică să încerc să fac parte din acel procent foarte mic de învingători”, a declarat Codrin Ștefănescu, citat de Cancan.