Guvernul a băgat România în criză și a pus economia pe butuci. O spune liberalul Florin Cîțu, care a luat foc după ce Executivul a făcut publică rectificarea bugetară care se vrea pozitivă. Cîțu susține că bugetul de pensii are o gaură imensă, șase miliarde de lei.

Mi mult, liberalul acuză un adevărat dezastru produs de PSD și ALDE în economie. “MFP ma CONFIRMA- GAURA la bugetul de pensii de cel putin 6 miliarde lei!

GAURA la buget este atat de mare incat nu mai pot sa o ascunda. Rectificarea bugetara arata doar o mica parte din DEZASTRU.

PSD+ALDE recunosc ca au MINTIT si MASLUIT datele din buget.

Astazi prima DOVADA- bugetul de pensii trece de la excedent de 3 miliarde lei la deficit de 3 miliarde lei. Va dati seama ca GAURA este mult mai mare si acum prezinta doar o parte.

Astazi si maine voi explica aceasta rectificare bugetara. Va voi arata cum au MASLUIT rectificarile bugetare anul trecut, cu dovezi si cum vor sa ne manipuleze anul acesta.

#NuLuamPrizonieri #RomaniaFaraPSDsiALDE

P.S. Dupa ce voi prezenta dovezile despre rectificarea bugetara de anul trecut, institutiile statului nu vor mai avea nicio scuza sa nu inceapa ancheta impotriva conducerilor MFP si CNP”, a scris liberalul pe o rețea de socializare.

Ministerul lui Teodorovici se laudă că această rectificare este una pozitivă, dar vorbim despre tăieri masive în domenii cheie din economie. Doar la transporturi s-au tăiat 128,8 milioane lei. Și de la Ministerul Fondurilor Europene  s-au luat 681,9 milioane lei.

Au fost afectate de rectificare și Ministerul pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, cu un minus de 243 milioane de lei, dar și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, rămas fără 310,4 milioane de lei) sau Ministerul Cercetării și Inovării, cu un minus de 369,1 milioane lei.

Scandal va ieși și la Ministerul Educației Naționale. De acolo s-au tăiat 1,03miliarde lei. Totul vine cu circa o lună înaintea începerii noului an școlar. S-au tăiat bani și de la Secretariatul General al Guvernului. Aici vorbim de un minus de 143,6 milioane lei