Tavi Clonda îi ia din nou apărarea soţiei sale, celebra prezentatoare TV Gabriela Cristea, după ce vedeta a fost acuzată că ar fi fost sub influenţa alcoolului în timpul unei ediţii a emisiunii „Mireasa – capriciile iubirii”.

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, cântăreţul a explicat că Gabriela Cristea nu bea deloc, iar toate aceste comentarii răutăcioase au afectat-o destul de mult.

Gabriela Cristea şi postul Antena Stars au fost afectaţi de aceste acuzaţii false

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” ar fi fost într-o stare mai euforică pentru că toată lumea râdea în platou la acel moment şi s-a elucidat că, de fapt, toţi concurenții râdeau în acele imagini pentru că Beatrice era prima oară venită și se întâlnea cu Antonia, care a chemat-o în casă.

„Pe mine nu mă afectează chiar deloc, dar Gabriela s-a supărat un pic, nemaifiind nici obișnuită cu astfel de atacuri complet nefondate. (…)

Sunt niște imagini când se râdea, cum râdeți voi, nu se vede nimic. (…)

Ea nu bea deloc de fel. Pe mine nu mă afectează, dar dacă o afectează pe ea… ce o afectează pe ea, mă afectează și pe mine. Vom vedea ce e de făcut. (…)

E aiurea complet. Nici măcar nu s-a zis că poate e măcar obosită. Când ești obosit poate mai greșești o frazare. Am înțeles că e deranjată puțin, și postul e deranjat. (…)

Nu au nicio probă, au pus imaginea să facă trafic pe site-ul lor. Am înțeles că sunt mai multe persoane publice care au pățit-o pe acest grup și am înțeles că poate se coalizează.

Măcar dacă era un sâmbure de adevăr. Nimic. Eu nici n-aș discuta despre asta”, a spus Tavi Clonda, în apărarea Gabrielei Cristea.

Tavi Clonda îi critică pe cei care ajung să arunce atât de uşor cu noroi

El spune că multe persoane ajung să critice pe cineva foarte uşor, fără să ştie cum stau lucrurile cu adevărat în familia pe care o atacă. Totuşi, Tavi Clonda se bucură că el şi soţia sa nu au, de obicei, probleme cu fanii.

„Nu e OK. Ai muncit o viață întreagă și cineva îți aruncă așa cu noroi, nu e chiar plăcut, mai ales când știm cât de curați suntem noi și ca familie, mai ales.

Nu avem probleme cu fanii și urmăritorii noștri care deja cred că ne cunosc, dar lumea nu mai trece printr-un filtru sau prin mai multe filtre informația”, a mai afirmat cântăreţul.

Tavi Clonda: E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura

Despre acest subiect, Tavi Clonda a mai vorbit şi acum o zi, el declarând următoarele pentru jurnaliştii de la Click.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat!

Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!

Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…

Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”