Ce făceau Dani Oțil și Mihai Bobonete în trecut, când nu erau celebri?

Detalii ascunse despre trecutul lui Dani Oțil au ieșit la iveală abia acum. Mihai Bobonete, amicul său, a povestit ce făceau pe vremea când nu cunoșteau gustul celebrității.

El și prezentatorul TV își petreceau timpul liber la bloc. În trecut, Mihai Bobonete locuia prin Baba Novac, într-un bloc înconjurat de alte clădiri. Locuința sa erau situată la etajul cinci, așa că putea vedea și sus și jos.

Avea un binoclu militar cu care spiona oamenii din blocurile vecine. Atunci când se plictisea, îl invita pe Dani Oțil la el pentru a spiona oameni împreună. În acea perioadă, au avut ocazia să îl vadă dezbrăcat pe Bean, artistul trupei „Subcarpați”.

„Stăteam undeva în Baba Novac și blocul meu era între alte două blocuri, eu stăteam la etajul 5, la fix pus, vedeai și sus și jos. Era o alee și era și Bean acolo, ieșea pe geam, eu ascultam, îmi făcea semn „Cum e frate?”, Bean la pielea goală cânta acolo, eu în bucătărie ascultam începuturile Subcarpați.

Aveam binoclul ăla și venea și Dani pe la mine, ne mai plictiseam. Era un binoclu militar”, a povestit el în cadrul podcastului „Ac de siguranță” de pe canalul de YouTube „Răzvan Exarhu”.

În acea perioadă a văzut ceva care l-a făcut să își aprecieze viața și să înțeleagă că, în lume, există oameni care trec prin tot felul de situații neplăcute.

„La un moment dat, am văzut două chestii, pereții erau delimitați de tocul de la geam și am văzut două bucătării lipite cu mesele lipite și într-o bucătărie era un cuplu cu un copil, care serveau masa cu tacâmuri, și în partea asta era o mamă cu patru copii care au pus o oală pe masă și au tăbărât copiii pe oala aia.

Mi-a rămas în minte imaginea aia”, a adăugat el.

Cum arătau Dani Oțil și Mihai Bobonete în trecut?

Cu ceva timp în urmă, Dani Oțil a postat pe contul său de Facebook o fotografie veche cu el și Mihai Bobonete.

„Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale si câți bani mai aveau pana la salariu. Doar răspunsuri greșite. Radem, glumim… Dar cea mai valoroasa treaba din poză e faptul ca soția ta(care face poza) e tot aia…de când erai sărac. No comment”, a scris el lângă acea poză.

Dani Oțil și Mihai Bobonete în trecut
Dani Oțil și Mihai Bobonete în trecut (SURSA FOTO: Facebook, Dani Oțil)

Postarea sa a strâns peste 1.000 de comentarii, unele mai amuzante decât altele: „La cât cărnet e în oala aia era bogăție, o ardeați pe tradițional…sa vă fie de bine!” / „Tinerete…floare rara…nu, ca acuma sunteti batrani, doar trecuti un pic prin viata! Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata iar prietenia voastra sa dainuie…..mult….pana la sfarsit…sunt rare astfel de prietenii” / „Stan și Bran, evident. Meniu de post cu jumări și ouă. Se punea la cale luarea cu asalt a umorului românesc și în conturi erau multe zerouri.”