Campania denumită „Liber la reduceri cu ideall.ro” se va desășura la nivel national, în perioada 15-31 august 2018, conform unui comunicat al companiei.

Campania prevede reduceri de până la 50% la peste 600 de produse din stoc, focusul fiind articolele din categoria IT&C, mai ales televizoarele și telefoanele mobile. Reduceri consistente vor fi aplicate aparatelor frigorifice, electrocasnicelor de bucătărie, mașinilor de spălat rufe și vase, electrocasnicelor mici.

În cadrul campaniei, transportul va fi gratuit pentru comenzile din toată țara.  De asemenea, clienții vor avea posibilitatea de plată în 12 sau 24 de rate egale, fără dobândă, pentru toate produsele din ofertă. Termenul de livrare garantat pentru comenzile din București și Ilfov, valabil pe întreg parcursul anului, este de cel mult 24 de ore, întrucât ideall.ro beneficiază de flotă auto proprie.

Ideall.ro își propune pentru această campanie o creștere de 40% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Această creștere va susține evoluția companiei în 2018, an în care ideall.ro vizează afaceri în cuantum de 25 de milioane de euro.