Fitbit Versa este cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică realizat până în present de Fitbit. Produsul vine cu funcționalități de top precum monitorizarea activităților fizice, a ritmului cardiac și a ciclurilor de somn, alături de antrenamante video cu instrucțiuni pas cu pas. Produsul oferă opțiunea de răspunsuri rapide disponibilă acum pentru utilizatorii de Android, acces rapid în contul de Deezer și o autonomie a bateriei de peste patru zile. Fitbit Versa este un smartwatch rezistent la apă. 

Fitbit Versa vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0, făcând accesul la informații mai facil. De luna aceasta, produsul va avea si funcționalități noi precum: 
•    Opțiunea de răspunsuri rapide pentru posesorii de telefoane inteligente cu sistem de operare Android. Aceștia vor putea răspunde la mesajele text primite pe telefon sau în aplicații precum WhatsApp și Facebook Messanger folosind diferite tipuri de răspunsuri redactate de până la 60 de caractere. 
•    Platforma pentru monitorizarea sănătății la femei. Din luna mai, doamnele ce folosesc brățări sau ceasuri inteligente Fitbit își vor putea monitoriza calendarul perioadelor menstruale și simptomele avute, direct în aplicația Fitbit. Mulțumită acestei noi funcții, utilizatoarele Fitbit vor putea vizualiza, într-un singur ecran, informații detaliate despre corpul și activitatea lor fizică. Pentru ceasurile Fitbit Ionic și Versa, informația va fi disponibilă atât în aplicație, cât și direct pe ceas. 

Versa are brățări interschimbabile realizate din silicon, piele și metal, alături de accesorii ediție limitată. Ceasul inteligent Versa va putea fi achiziționat din oferta magazinelor eMAG, Orange, Altex, Flanco și Vodafone, la prețul de 199,95 euro. 

Produsele Fitbit se găsesc în peste 46.000 de magazine din 86 de țări. Fitbit oferă experiențe, cunoștințe și sfaturi personalizate prin intermediul aplicațiilor interactive, printre care Fitbit și Fitbit Coach, alături de sistemul de operare Fitbit OS pentru ceasurile inteligente Fitbit Ionic și Fitbit Versa.