Realizatoarea emisiunii Vorbește Lumea, difuzată la Pro TV, Adela Popescu, a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri la stomac.

Lipsa ei din emisiune a stârnit diverse discuții pe rețelele de socializare, motiv pentru care aceasta a intrat în direct să vorbească despre starea ei de sănătate.

Ce a declarat Adela Popescu

La începutul ediției de marți a emisiunii Vorbește Lumea, colegul Adelei Popescu, Cove, a spus că aceasta va intra în direct pentru a vorbi despre problemele de sănătate cât și despre testul pentru coronavirus pe care a trebuit să îl facă.

„După cum vedeţi, scumpa Adeluca nu este nici astăzi alături de mine. Vă povesteam ieri că a avut ceva probleme de sănătate și mulţi aţi fost îngrijoraţi şi aţi întrebat ce face. Cel mai bine este să ne spună chiar ea”, a început Cove emisiunea.

Rezultatul testului

Aflată în direct în emisiune, printr-un apel video, Adela Popescu a prezentat rezultatul  testului pentru coronavirus cât și problemele de sănătate cu care se confruntă.

„De vreo 4 zile mă durea foarte tare stomacul și durerea se localizare undeva în partea dreaptă. Pe la 3 dimineaţa când mi-am dat seama că durerea creşte, în niciun caz nu scade, cu toate că luam un tratament așa cum credeam eu,  m-am prezentat la urgenţă și m-au internat.

Se pare că am o ilemită terminală, e o inflamaţie a tubului digestiv. De fapt o inflamația a colonului. Nu știu exact.

Vreau să fac o precizare foarte importantă. Protocolul atunci când te internezi este să îţi facă automat un test covid, acesta este rezultatul testului meu, negativ”, a declarat Adela Popescu.

Cove se va testa și el pentru coronavirus

Pentru a înlătura toate dubiile și pentru a evita vorbele răutăcioase la adresa lor, Cove, coprezentatorul Adelei Popescu la emisiunea Vorbește Lumea, a declarat că va merge și el să facă testul pentru coronavirus. Cove a mai spus că după ce va primi rezultatul testului, acesta va fi făcut public.

„Astăzi, după emisiune, fac şi eu testul COVID, şi îl vom prezenta. Ca să nu ne mai vorbească unii şi alţii”, a spus Cove.