La vremea aceea, în știrea prin care anunța tranzacția, capital.ro scria următoarele rânduri: "Omul de afaceri anunţă că aplică reţeta care l-a îmbogăţit în România: cumperi ieftin o companie şi apoi o vinzi scump".

La doi ani de la tranzacție, se conturează o realitate interesantă a evoluției acțiunilor băncii tranzacționate la Bursa de la Tibilisi.

Mai concret, ultima cotaţie a acţiunilor, înainte de tranzacție, a fost de 0,122 lari, ceea ce indică o capitalizare bursieră a instituţiei la 160 de milioane de lari (65 de milioane de euro).

La ora actuală, în luna august a acestui an, valoarea unei acțiuni a Liberty Bank este de 0,02 lari, ceea ce reprezintă o scădere de peste 80% a valorii acțiunilor listate la bursă.

Conform datelor de pe site-ul băncii, numărul de acțiuni listate este de 3,5 miliarde, iar free float-ul este de 28,4%. Din 2009, s-au realizat o serie de majorări de capital, de la aproximativ 1,5 miliarde de acțiuni la 3,5 miliarde.

„În următorii ani, sperăm să strângem mai mult capital pentru Liberty şi să investim în una-două oportunităţi în fiecare an. Filosofia noastră de investiţii este simplă – pe pieţele emergente, unde se implementează reforme economice, companiile de intermediere financiară se numără printre primii beneficiari are climatului de afaceri îmbunătăţit şi reprezintă oportunităţi de investiţii atractive. Cum şi eu, şi Lado avem experienţă în conducerea unor companii listate, consider că o ofertă publică pentru Liberty pe o bursă importantă este o opţine de exit viabilă”, declara Patriciu în comunicatul trimis la momentul de atunci.