Va fi scandal monstru la Cotroceni! Cel puțin așa lasă să se înțeleagă bunicul Luizei Melencu, fata care este considerată una dintre victimele lui Gheorghe Dincă.

Bunicul Luizei vrea să-l să-l întrebe pe președintele Klaus Iohannis cu ce drept a fost repus procurorul Cristian Popescu în drepturi. Trebuie menționat că procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cel care s-a ocupat de cazul Caracal și care nu ar fi permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă. În urma unei hotărâri a Secţiei pentru procurori a CSM, acesta se poate întoarce la parchet.

Din acest motiv, bunicul Luizei este supărat tare.

„ Vrem să știm cine a îndrăznit, care a fost nesimțitul, că am tot dreptul să fac nesimțit pe acel judecător sau acea judecătoare care l-a repus în drepturi pe acel nemernic de Popescu. Popescu e la fel de vinovat ca Dincă. Exact la fel. Face parte din complicii lui Dincă. Și nu numai Popescu. Și comandantul Poliției, și Alexe, Pistol… sunt foarte mulți. Aici e o încrengătură. Aici, dacă stai și te uiți, înțelegi. Au soția la poliție, soțul la procuratură, ș.a.m.d. La cin’ să mergi să-ți facă dreptate? Nu se poate așa ceva. Trebuie luate măsuri drastice. Poliția din Caracal trebuie terminată. Trebuie să se ia măsuri”, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, citat de știripesurse.