Medicul Octavian Jurma spune că multă lume se așteaptă la un miracol în ceea ce privește pandemia de coronavirus, dar acesta a venit deja. Epidemiologul a scris într-o postare pe contul său de Facebook că Dumnezeu ne-a dat un miracol, vaccinul, pe care mulți îl refuză din cauza unor „minți întunecate”.

„Multă lume așteaptă un miracol care să ne salveze de valul 5 și Omicron fără ca noi să facem nimic. Dar Dumnezeu ne-a dat deja un miracol, se numește vaccin. Doar că trebuie să facem ceva ca să ne păzească de rele. Vaccinul este un miracol produs de minți luminate, pe care îl refuzăm pentru că ascultăm de minți întunecate …

E foamete mare în lume și Dumnezeu ne-a dat posmegii ca să nu murim de foame nu ca să ne îndestulăm, dar noi îi refuzăm pentru că trebuie să facem ceva ca să îi muiem. Apoi, dacă totuși i-am muiat, protestăm „cât mai trebuie să mâncăm posmegi?” La care ecoul ne răspunde „cât mai trebuie să trăim?”…”, scrie medicul epidemiolog.

Copiii, cea mai vulnerabilă țintă

Acesta spune că în acest an trebuie să luăm o decizie importantă și de această dată nu pentru noi, ci pentru copii. Octavian Jurma punctează că, fără decizia părinților, copiii devin cei mai vulnerabili în fața virusului.

„În 2022 ne așteaptă însă o decizie și mai grea decât să ne muiem posmegii pentru noi. Va trebui să muiem posmegii pentru copiii noștri. Fără noi, fără decizia noastră de ne proteja copiii de virus și de boală prin vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă țintă a pandemiei.

Pentru a lua asemenea decizii de viață și de moarte, Dumnezeu ne-a dat deja miracolul accesului la Adevăr. Cu ajutorul științei care cercetează adevărul despre legile naturii am descoperit vaccinul ca o unealtă de îmblânzire și a variantei Delta. Am refuzat leacul, am îmbrățișat boala și am murit cu zecile de mii.

Octavian Jurma: Negând adevărul nu poți face bine

În încheiere, Octavian Jurma spune că „ignoranța nu e sfântă” și nu se poate face niciun bine prin negarea adevărului, făcând aluzie la faptul că Pământul se rotește în jurul Soarelui, teorie pentru care au fost judecați la vremea respectivă cei care au enunțat-o.

„Să nu uităm că până și pentru un adevăr care pare azi banal, cum este faptul că Pământul se rotește în jurul Soarelui, oameni iubitori de adevăr au fost judecați și uciși de negaționiștii vremii tot cu crucea în mână. Ignoranța nu e sfântă! Negând adevărul nu poți face bine …

Sper că în 2022 să nu ajungem să negăm iarăși că Pământul se învârte în jurul Soarelui, că deja am ajuns să negăm că este rotund …”, conchide medicul.