Producătorul de bere Ursus Breweries a anunţat numirea lui Krzysztof Andrzejewski în funcţia de vicepreşedinte financiar, începând cu 1 martie 2010. Poziţia de vicepreşedinte financiar pentru România a fost anterior ocupată de Indrin Pillay, care a preluat funcţia de finance director, operations Europe în cadrul SABMiller.

Krzysztof Andrzejewski (foto) are 37 de ani şi peste 14 ani de experienţă în domeniul financiar, din care ultimii 7 ani în cadrul SABMiller. Krzysztof s-a alăturat grupului SABMiller în 2003 ca Head of Internal Audit pentru Europa. Înaintea numirii sale în cadrul Ursus Breweries a ocupat funcţia de Finance Director al operaţiunilor SABMiller din Polonia. De asemenea, Krzysztof a ocupat tot în cadrul grupului poziţia de Regional Financial Controller pe Europa, coordonând activiăţile financiare ale operaţiunilor SABMiller din Europa. În acelasi timp, a coordonat numeroase proiecte globale ale SABMiller în zona de financiar. 

Între 1997 şi 2003 Krzysztof Andrzejewski a lucrat în cadrul companiei PricewaterhouseCoopers, dobândind experienţă în diverse funcţii de management ocupându-se de proiecte de audit intern pentu companii mari din Europa Centrală şi America de Nord, unde, de altfel a petrecut câţiva ani  în funcţii de management în cadrul departamentului de Global Risk Management Solutions al filialei PwC din New York. 

Krzysztof deţine o diplomă de Master of Finance and Management şi în prezent îşi susţine doctoratul la Academia de Studii Economice din Poznan, Polonia. De asemenea, deţine o Diplomă în Strategie Financiară obţinută în cadrul prestigioasei Universităţi Oxford Business School, dar a urmat şi cursurile de executive management ale Universităţii Harvard Business School.

Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Compania are sediul central în Bucureşti şi deţine 4 fabrici de bere în Cluj-Napoca, Timişoara, Buzău şi Braşov, având peste 1.700 de angajaţi. Mărcile Ursus Breweries sunt Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Azuga, Stejar, Redd’s, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell şi Miller.