Televiziunea AMC HD va intra, din 30 octombrie, în grila UPC România, pe poziția 117 în grilă, și va fi disponibil în toate pachetele, anunță televiziunea.

AMC a intrat în România pe 5 noiembrie 2014. Un an mai târziu (6 decembrie 2015), programul postului AMC era disponibil HD în toată România. Din august 2016, postul de televiziune are feed dedicat pentru țara noastră, cu subtitrare în limba română.

Printre serialele disponibile anul acesta pe AMC se numără „Fear the Walking Dead”, „The Terror”, „Into the Badlands”, „Humans”, „Better Call Saul” și „Stan Against Evil” (care va fi difuzat într-un maraton de Halloween, pe 30 și 31 octombrie).

Pentru 2019, AMC pregătește sezonul 2 din serialul „The Terror”. În plus, AMC a prelungit și serialele producție proprie „Fear the Walking Dead” și „Better Call Saul” cu un nou sezon, al cincilea.În plus, UPC va adăuga în grilă din aceeași dată și postul TV Paprika HU (în pachetul Panonia, pe poziția 763), care difuzează aceleași emisiuni ca feed-ul românesc.

SURSA: paginademedia.ro