Conoscând foarte bine toate detaliile legate de psihologia și dezvoltatrea fizică a  celor mici, Initiereinot.com se adresează în egală măsură turutor categoriilor de vârstă. Plăcerea de a practica un sport complex și cu numeroase beneficii pentru  sănatate, așa cum este înotul, se dobândește de la vârste foarte fragede. Tocmai de aceea cursurile oferite de această școală  încep cu categoria de vârstă de doi ani și se adresează chiar și adulților. Alegând unul dintre aceste cursuri vă veți bucura de o inițiere bine gândită și de cele mai performante cursuri inot.

De ce să alegeți cursurile de inot organizate de Initiereinot.com?

În primul rând trebuie să subliniem că înotul este unul dintre cele mai frumoase și mai complete sporturi, cu implicații multipe asupra obținerii și menținerii unei stări fizice excelente și asupra câștigării unei sănătăți de invidiat. Înotul este un sport total, ce ar trebui să fie practicat de fiecare dintre noi cât mai frecvent și cu regularitate. Cert este că preferat pentru agrement sau pentru performanță, el oferă tuturor o  satisfacție deosebită și o condiție fizică de invidiat.

Înotul este o modalitate excelentă de a-i ajuta pe cei mici să se dezvolte armonios, să-și învingă teama de apa și să-și consume în mod eficient energia. Cu cât încep mai devreme și dobândesc deprinderea și rezistența necesare practicării lui, cu atât șansele de a atinge performanța dorită vor fi mai mari. Beneficiile sunt multiple. Printre acestea mentionam:

 • Asigură o dezvoltare fizica armonioasă.
 • Previne riscul de obezitate.
 • Stimulează sistemul circualator.
 • Dezvoltă capacitatatea pulmonară.
 • Contribuie la corectarea anumitor probleme legate de deformarea coloanei vertebrale.
 • Este o modalitate excelentă de a consuma eficient energia.
 • Asigură o stare emotionala mult mai bună.
 • Conferă mai mută încredere în sine.
 • Este o metodă excelentă de relaxare

Asadar este un sport de început excelent, care practicat cu regularitate și sub îndrumare atentă le va asigura celor mici o stare de sănătate foarte bună. Cu cât antrenamentul începe mai devreme, cu atat beneficiile vor fi mai importante în timp.

Înotul este un sport pentru orice vârsta. Chiar și cei care știu să înoate deja pot să apeleze la aceste cursuri pentru a-și perfecționa stilurile de înot, pentru a afla noi metode da a-și controla mai bine respirația și de a dobândi o rezistență mult mai bună. Înotul este si o modalitate excelenta de a ne menține în formă, un sport plăcut și relaxant pentru practicanții de orice vârstă. Nu este niciodata prea devreme sau prea târziu pentru a ne înscrie la un curs.

Alegând un abonament la un bazin de înot tinerii și adulții pot avea parte de o  petrecere plăcută a timpului liber. Iși vor contura frumos corpul, vor obține creșterea masei musculare și a capacității pulmonare, vor avea o inimă sănătoasă și o poziție a spatelui dreaptă.  Consumul eficient de energie va duce la o reducerea stresului și la dobândirea confortului psihic dorit. O stare fizică și psihică bună vor conduce la creșterea stimei de sine și la o atitudine mereu pozitivă.

De ce sunt lecțiile de la Initiereinot.com cele mai performante cursuri de înot?

Atunci când vine vorba de cursuri de înot, două aspecte sunt cele care ne atrag atenția. Acestea sunt experiența instructorilor și calitate serviciilor oferite de bazinul de înot. La aceste capitole Initiereinot.com se străduiește să vă ofere tot ce este mai bun.

Instructorii aleși pentru a preda aceste cursuri au pregătrirea teroretică și practică necesare pentru a se adresa cât mai potrivit categoriei de vârstă căreia îi sunt alocați. Știind cât de important este ca primul contact cu apa să fie unul pozitiv și ținând seama de particularitățile fizice și emoționale ale fiecărui participant, antrenorii de aici sunt mereu atenți la fiecare detaliu. Cu răbdare și pasiune pentru ceea fac, aceștia vor avea grijă ca fiecare cursant să recepteze informațiile necesare și să urmeze cât mai bine instrucțiunile primite. Cu grijă și atenție vor face ca toți elevii să se simtă în largul lor.

Însă, miza principală a tuturor lecțiilor și a ședințelor de antrenament va fi:

 • sa-i ajute pe cursanți să înoate corect;
 • să știe să folosească stilurile de înot de bază;
 • să-și controleze cât mai bine respirația
 • să dobândească rezistența fizică necesară precticării cât mai corecte a acestui sport.

Dacă după cateva luni de antrenament cursanți au reușit să dobândească aceste deprinderi și știu să înoate Bras, Crawl, Fluture și Spate, atunci înseamnă că lecțiile și-au atins scopul declarat.

Credem că toate motivele invocate anterior sunt suficient de convingătoare pentru a vă determina sa faceți un pas important în a decide să alegeți echipa și lecțiile coordonate de Initiereinot.com. Pentru mai multe detalii și pentru achiziționarea de abonamente vizitați site-ul menționat anterior!