Compania a închiriat, pentru o perioada de cinci ani, un spaţiu de 5.500 mp în incinta parcului logistic şi industrial CTPark Arad. Spaţiul va cuprinde o fabrică de filtre pentru industria auto şi zone de birouri, potrivit proprietarilor parcului.

Într-o primă etapă aici vor lucra 50 de oameni, număr care se va dubla în 2019. Utilarea unității se va încheia la finele anului 2017, producția de serie urmând să înceapă în 2018.

„Suntem foarte bucuroși că Roki a ales CTPark Arad drept prima sa destinație eropeană. Acest proiect face parte din politica de extindere a companiei în regiunea Europei, motiv pentru care CTP a oferit spații cu posibilități de expansiune”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

Roki Groups s-a extins în 22 de amplasamente cu 15 centre de producție în 12 țări, cum ar fi Japonia, China, India, Thailanda, Indonezia, Statele Unite sau Mexic, acoperind Asia, America de Nord și Europa. Compania are circa 4.300 de angajaţi.

CTPark Arad, situat în partea de vest a României, este un centru industrial și un nod de transport important, amenajat în imediata apropiere a orașului Arad. Parcul are acces direct la autostrada A1 și la viitoarea autostradă București – Timișoara – Arad – Nădlac.

Compania CTP este cel mai mare proprietar de spaţii logistice din România, după investiţii de 250 mil. euro.