Hamilton, care a anunţat chiar el incidentul, joi, pe reţelele de socializare, a pierdut se pare controlul supercar-ului său de culoare violet, lovind trei automobile parcate, scrie Daily Mirror. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui accident, însă automobilul condus de Hamilton a ieşit serios "şifonat", aşa cum se poate vedea din fotografia publicată de ziarul englez pe pagina sa electronică. 

Conform cotidianului german Bild, modelul Pagani Zonda distrus de britanic în accident este dotat cu un motor V12 AMG, are 760 de cai putere şi este capabil să atingă 100 km/h în 2,6 secunde, viteza sa maximă fiind de 350 km/h. 

Daily Mirror redă şi o declaraţie a lui Hamilton, în care acesta afirmă că accidentul este rezultatul "prea multor petreceri şi a odihnei foarte puţine din ultima săptămână şi jumătate". El a adăugat că a avut doar un "uşor contact" cu vehiculele staţionate şi a ţinut să-şi asigure fanii că va lua parte la Marele Premiu al Braziliei din acest weeekend. 

Pilotul britanic nu se află însă la primul său incident rutier. În anul 2007, el a rămas fără permis de conducere pentru o lună de zile şi a primit, totodată, o amendă de 600 euro după ce a fost prins rulând cu 196 km/h pe o autostradă din Franţa, la bordul unui Mercedes CLK. 

De asemenea, în 2010, Hamilton a fost amendat în Australia după ce a efectuat manevre periculoase cu o maşină împrumutată, pe o stradă din apropierea circuitului Albert Park din Melbourne. 

Sursa: Agerpres