Ministrul Ciprian Teleman și-a cerut scuze colegilor din USR PLUS, după ce a adormit la o conferință de presă în timp ce vorbea Dacian Cioloș. Acesta a fost suprins cum a ațipit de mai multe ori la o conferință de presă care a avut loc joi, la Sibiu. Ulterior, Teleman a scris un mesaj pe grupul intern al USR PLUS . El a catalogat acel incident „lipsit de importanță”. Explicația pe care a oferit-o ține „de un rezultat al oboselii și tracasării din ultimele luni”.

„Dragi colegi, regret situația apărută la conferința de presă de la Sibiu, unde, din cauza oboselii acumulate, am avut câteva momente de somnolență. Le cer scuze colegilor cu care eram la respectiva conferință și le cer scuze și colegilor de partid care au citit în presă relatarea incidentului. Consider că este cel puțin normal să adresez aceste scuze și publicului pentru o situație neplăcută care n-ar fi trebuit să se petreacă. Înțeleg dorința de a pune în centrul atenției acel incident, îl consider lipsit de importanța care i se dă, dar cine simte nevoia de a-l considera relevant are, desigur, această libertate.

În ceea ce mă privește, știu că este un rezultat al oboselii și tracasării din ultimele luni și consider că responsabilitatea îmi revine întru totul. Din acest motiv, sper ca situația să fie înțeleasă și din perspectiva umană și nu-mi rămâne decât să le mulțumesc celor care înțeleg ce s-a întâmplat, după cum îmi prezint încă o dată scuze față de cei care au considerat situația ca o lipsă de respect din partea mea. Vă asigur că nu este nici pe departe așa. Vă mulțumesc pentru înțelegere.” a scris ministrul pe grupul intern al USR PLUS.

Ministrul Teleman a oferit explicații

Ulterior, ministrul Cercetării a scris un mesaj și pe pagina sa de Facebook în care spune că regretă situația apărută.

Imaginile cu Ciprian Teleman, surprins în timp ce ațipea la conferința de presă susținută de Dacian Cioloș la Sibiu, au fost făcute publice de publicația locală sibiulinimagini.ro. Jurnaliștii l-au întrebat dacă se simte bine și care este motivul pentru care a ațipit.

„Recunosc că am ațipit! Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea, iar în această dimineață m-am trezit de la ora 5”, a fost răspunsul dat de Ciprian Teleman.

(sursa foto: sibiulinimagini)