”Domnule Iohannis, e timpul să vă arătaţi la faţă şi să anunţaţi oficial că aţi renunţat la ideea anticipatelor. România, ţara al cărui preşedinte sunteţi, are nevoie de stabilitate politică şi guvernamentală. Poate unora nu le convine, poate altora li s-au încurcat socotelile politice, poate nici dumneavoastră n-aţi luat în serios faptul că Florin Cîţu ar putea fi cu adevărat prim-ministru, dar iată că viaţa bate calculele făcute pe ciornele din şedinţele de partid. Şi le cam bate cu pumnul, după cum se vede”, a scris, în cursul zilei de marţi, Robert Turcescu pe Facebook.

Avertisment pentru preşedinte în plin pericol de coronavirus

Acesta îi transmite şefului statului că trebuie să vorbească cu ţara, cu oamenii care l-au votat şi să le spună ”că jocurile politice intră în carantină măcar până trece pericolul COVID-19”.

”Aşa că, domnule preşedinte, vorbiţi! Vorbiţi cu ţara, vorbiţi cu oamenii care v-au votat, spuneţi-le că jocurile politice intră în carantină măcar până trece pericolul COVID-19! Şi daţi undă verde instalării unui guvern pe deplin funcţional la Palatul Victoria! Ţara nu vă va fi recunoscătoare, dar măcar va fi ceva mai pregătită”, a mai fost mesajul lui Turcescu.