Ies la iveală amănunte incendiare despre un greu din PSD care ar putea avea soarta lui Liviu Dragnea. Totul s-ar fi întâmplat precum în dosarul în care fostul șef social democrat a fost condamnat și a ajuns în pușcărie.

Un greu din PSD, pe urmele lui Dragnea

Este vorba despre primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. În urmă cu mai bine de doi ani, în martie 2018, după ce salariile din aministrația publică s-au mărit, Robert Negoiță a dat dispoziție ca unele posturi din primărie să fie desființate.

Cel mai mult a fost afectată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, care a trebuit să renunțe la peste 100 de posturi. Unii dintre cei dați afară vin acum cu dezvăluiri din interior.

Ar fi vorba despre folosire abuzivă a unor privilegii ca mașină de serviciu folosită în interes personal, dar și trucarea de concursuri de ocupare a unor posturi și chiar angajări fictive sau oameni folosiți pentru alte activități decât cele pentru care fuseseră angajați în cadrul Direcției, anunță ziuanews.ro.

Mai mulți angajați ai DGASPC care primiseră adrese de disponibilizare, au venit în plen (profitând de caracterul public al ședințelor) și, la final, au luat cuvântul, făcând o serie de dezvăluiri ale neregulilor privind politica de personal. Vezi continuarea AICI…