Un actor celebru luptă pe două fronturi. Forma de cancer de care suferă a intrat în remisiune iar COVID îi dă de furcă

Jeff Bridges, cunoscut pentru rolul din pelicula „Big Lebowski”, a spus că a petrecut cinci luni în spital din cauza infecţiei cu coronavirus la începutul acestui an, conform informațiilor transmise de bbc.com

Într-un articol publicat luni pe pagina sa de internet, vedeta a mărturisit că după ce şi-a revenit a reuşit să o conducă la altar pe fiica sa Hayley şi să danseze împreună cu ea la nuntă.

Jeff Bridges (Sursa foto: facebook.com/JeffBridgesOfficial)

A fost diagnosticat cu limfom

Jeff Bridges, recompensat cu un premiu Oscar, a anunţat anul trecut că a fost diagnosticat cu limfom, dar că pronosticul este promițător. „Cancerul este în remisiune”, a scris actorul săptămâna aceasta.

„Formaţiunea de 22,5 cu 30 de centimetri s-a micşorat până la dimensiunile unei bile. Covidul îmi suflă în ceafă. Coronavirusul mi-a dat destul de mult de furcă, dar sunt vaccinat cu ambele doze şi mă simt mult mai bine acum”, a explicat actorul.

Bridges a câştigat un Oscar pentru drama „Crazy Heart” (2009), dar este mai cunoscut pentru rolul antieroului The Dude din comedia „The Big Lebowski” (1998), în regia fraţilor Coen. Actorul a mulţumit echipei medicale pentru că l-a ajutat să poate merge din nou fără un dispozitiv de oxigen.

„Sunetul pe care îl făcea îmi amintea de Darth Vader”, a glumit acesta. Actorul a publicat şi un link către articolul pe care l-a scris în martie, când povestea că a fost expus la virus în timp ce făcea chimioterapie. Soţia sa, Susan, a fost la rândul ei spitalizată timp de cinci zile.

„Lupta mea cu coronavirusul face cancerul să pară o joacă de copii”, a scris el, adăugând că a simţit că „se apropie de porţile Raiului” la un moment dat.

„Această întâlnire cu mortalitatea, mi-a adus un dar adevărat – viaţa este scurtă şi frumoasă. Dragostea este peste tot în jurul nostru şi disponibilă oricând”, a mai spus el.

Actorul a confirmat că în prezent se simte bine şi se va întoarce pe platourile de filmare ale viitorului thriller „The Old Man”. În 2016, Bridges mărturisea că „încearcă să nu mai joace” la fel de mult întrucât este nevoie de prea multă dedicare.

Sursă foto: Dreamstime