Dar starul din Pirații din Caraibe a ieșit victorios dintr-un proces cu fostul său avocat, Jake Bloom.

Judecătorul Terry Green, de la Curtea Supremă de Justiție din LA, a hotărât că cotractul cu fostul său avocat ar fi trebuit să aibă un contract scris, nu doar verbal.

În urmă cu ceva timp, Deep și-a dat în judecată avocații fiindcă a sugerat c puternica firmă de avocatură Bloom Hergott Diemer Rosenthal & LaViolette este vinovată de „malpraxis profesional, încălcare a datoriei legale și îmbogățire nejustificată” și că s-a angajat într-un „comportament inadecvat spre propriul beneficiu financiar, încălcând unele dintre cele mai importante principii ale relației avocat-client”.

Depp acuza firma de avocatură că a conspirat cu fosta sa firmă de management financiar, The Management Group, să contracteze împrumuturi despre care actorul nu știa nimic și să le plătească folosind sumele provenite din drepturile aferente unor filme mai vechi, relatează site-ul TMZ.

La Hollywood, tranzacțiile se fac adesea verbal și nu contractual, dar asta nu impresionează judecătorii.

„De ce nu este scris? De ce să nu avem ceva care să memorializeze acordul, ca să nu ajungem în instanță luptând astfel?

Avocatul lui Bloom a spus că acest tip de aranjament de taxe este „obișnuit” la Hollywood.

Green a explicat apoi că este familiarizat cu modul în care oamenii fac lucruri la Hollywood, dar este, de asemenea, „conștient de faptul că oamenii de la showbiz cred că trăiesc într-un univers diferit, dar nu. Nu sunt un univers diferit.

El a adăugat că taxele nu ar trebui să fie un procent din ceea ce face Depp pentru că nimeni nu ar fi putut prezice cât de puțin sau de mult ar face.

Avocații lui Bloom pot încerca să facă contestație privind hotărârea judecătorului.


Te-ar putea interesa și: