Marcel Ciolacu a atras atenția că președintele Klaus Iohannis este cel care conduce de fapt Guvernul Orban din umbră. Potrivit acestuia, „Iohannis este cel mai slab premier din istoria României!”.

„După cele câteva zeci de ședințe de Guvern convocate până acum la Cotroceni, tot ce a putut Ludovic Orban să prezinte ieri în Parlament a fost: ”Vom face”, ”Vom analiza”, ”Vom vedea”.

Concluzia: președintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria României!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina personală de facebook.

Încrederea populației nu va fi câștigată!

Totodată, Ciolacu a atras atenția că economia țării nu se va redeschide prin impunerea restricțiilor și a interdicțiilor. În ceea ce îi privește pe cetățenii români, șeful Camerei Deputaților consideră că „încrederea populației nu se câștigă prin amenzi și umilit oameni”.

„Economia nu se redeschide cu restricții și interdicții, ci cu investiții directe în firme și plăți ajunse rapid la oameni.

Încrederea populației nu se câștigă prin amenzi și umilit oameni la cozi în vămi sau în fața CAR-urilor, ci prin coerență, empatie cu suferințele oamenilor și sprijin real.

Fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie. Cel mai puternic argument pentru ca Iohannis să prezinte chiar de astăzi soluțiile concrete pentru protejarea nivelului de trai și repornirea economiei!”, a adăugat Ciolacu.