Andreea Marin, pusă la zid pentru o postare recentă de pe Instagram!

“Obosit, ieftin. (…) Nu îmi place deloc”

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu fac acum echipă într-un rubrică din cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. La fel ca şi la “Bravo! Ai stil”, ei analizează la sânge apariţiile şi vestimentaţia, de data aceasta ale vedetelor din România.

În vizorul lor a intrat, de această dată, Andreea Marin. Aflată în vacanţa în Italia, a postat o fotografie în care apărea îmbrăcată într-o rochie albă, cu ochelari de soare la ochi, eșarfă cu buline în păr și un plic mic, tot cu buline, în mână.

Sursa foto: Instagram

Botezatu și Bădulescu n-au avut milă de Andreea Marin

Din păcate, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu nu au fost deloc impresionaţi de vestimentaţia aleasă de vedeta de televiziune, scrie impact.ro.

“Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, a spus Botezatu.

“Ea a vrut un look Italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a replicat imediat şi Raluca Bădulescu.

Ce vedete au intrat însă la “Aşa da”?

Alte vedete au primit în schimb aprobarea celor doi. Daniela Crudu, spre exemplu, a intrat pe lista “Aşa da”, iar Cătălin Botezatu a recunoscut că îi place de ea.

“Îmi place de ea, e sexoasă prin excelenţă. E pe set, îmi place, geanta se potriveşte. E foarte bine”, a spus creatorul de modă.

Carmen Grebenișan a fost și ea lăudată. Raluca Bădulescu a spus despre fosta concurentă de la Asia Express că este o “zeiţă înăscută”.

“E zeiţă înnăscută, arată bine. E cel mai bun exemplu că nu trebuie să porţi branduri mari pentru a arăta aşa”, a declarat Raluca.

Sursa foto: Instagram