O vedetă din România, la un pas de suicid! Boala de care a suferit luni de zile: A fost cumplit

Andreea Marin este una drintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Zâna Surprizelor, așa cum mai este cunoscută de când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize” de la TVR, a povestit acum ceva timp că a trecut și prin momente mai puțin fericite.

Vedeta a precizat că a suferit de depresie din cauza unui supliment alimentar natural pe care l-a luat fără prescripția medicului, din dorința de a mai scădea în greutate. Andreea Marin a mai spus că a găsit suplimentul alimentar pe internet.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică.” relata Andreea Marin.

Depresia este o boală care nu trece de la sine

Vedeta a mai spus că depresia este o boală serioasă care nu trece de la sine, motiv pentru care aceasta a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a trece peste acest moment.

„Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-ş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, afirma Andreea Marin în urmă cu doi ani.

Sursă foto: Facebook