Victor Ciutacu a umilit-o crunt pe Andreea Esca pe rețele de socializare. Acesta a subliniat diferența radicală între Pro Tv și Antena 1, având în vedere că mai multe persoane au fost infectate cu noul coronavirus, însă situația a fost tratată complet diferit.

”A fost mai mishteaux epopeea Covid la Antenă decât la Pro. Acolo s-a mers pe puterea grupului, erau toți uniți la suferință, fiecare cum știa el mai bine.

Marcel Pavel cânta și se jelea, Alina Pușcaș mulțumea Cerului că a avut oportunitatea să se îmbolnăvească și să facă un weekend la cort pe Instagram, Andrei Ștefănescu se infecta și-n viteză maximă spre spital își pupa apăsat copilul. Iar toți la un loc, în ferestre bine meșterite, arărau așa ca o mare familie.

Lovită de microb, da’ familie.”, a scris Victor Ciutacu pe pagina de Facebook.

Zeița și restul lumii

Totodată, jurnalistul a numit-o pe esca ”Zeiță”, iar toți cei care s-au aflat în aceași situație dificilă ca prezentatoarea de la Pro Tv, sunt doar ”restul lumii”.

„Dincoace… Există Zeița și restul lumii. Nemuritoarea a devenit subit om”

„Dincoace, la postul recent vândut chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există Zeița și restul lumii, Liderul Spiritual și activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni și muncitorii. Redacția de știri s-a conformat prima amenințării avocațiale cu judecata și a tăcut mereu despre același lucru până când s-a dat porunca de la Stăpânire. Care s-a îndeplinit magistral, întocmai și la timp, ceas chinezesc cu mecanism elvețian.

Nemuritoarea a devenit subit om, a recunoscut că a comis niște mici și regretabile erori, a vărsat demonstrativ niște lacrimi și lumea o căinează în cor. Despre restul cetățenilor infectați, pomeniți în treacăt în comunicatul de presă, niciun sunet. Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți”, a completat el.