Liviu Dragnea a ajuns să facă munca de jos în penitenciar, în ciuda diplomei sale de absolvent de facultate de Transporturi. Fostul lider PSD execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de trei ani și șase luni pentru dosarul angajărilor fictive de la Teleorman.

Dragnea este nevoit să spele dubele cu care sunt cărați deținuții, 30 la număr, în fiecare zi. Acesta lucrează la garajul auto al penitenciarului, după ce a primit acodrul în acest sens, alături de alți nouă condamnați.

„Dubele în fiecare zi trebuie spălate, curățate, verificate, pentru că deținuții, când merg la instanță, lasă acolo tot felul de mizerii, de la resturi de mâncare până la țigări. Să speli cele 30 de dube îți ia câteva ore bune, pentru că sunt foarte mari. Ei au program de lucru normal, de opt ore. Oricum, este mai bine pentru ei să iasă la muncă, pentru că stau în afara celulei opt ore, și nu o oră cât au voie la plimbarea zilnică”, a declarat Mihaela Neacșu, prim-vicepreședinte al Sindicatului Național al Lucrătorilor din Penitenciare, pentru național.ro.