După ce săptămâna trecută rețeaua Orange a picat, se pare că acum compania are iar probleme. De data aceasta, doar clienții din București sunt afectați.

Câțiva clienți din București abonați la Orange s-au plâns că nu au semnal. Din această cauză oamenii nu pot să dea apeluri, mesaje sau să folosească internetul de pe mobil, conform PlayTech.

Pe 27 martie rețeaua Orange a picat complet. Episodul acesta face parte dintr-un șir mai lung de probleme pe care compania le-a avut în ultima lună.

La acel moment, Orange a transmis următoarele:

„Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare”, a transmis Orange România la acel moment.

Situația de acum ar putea fi similară cu cea de săptămâna trecută.

Până la ora publicării acestui articol, Orange nu a comentat situația. Vom actualiza articolul pe măsură ce aflăm mai multe informații.

Orange a mai trecut prin niște episoade neplăcute în lunile ianuarie și februarie.