Ilie Năstase a dat din nou primele titluri ale presei interne și chiar internaționale când s-a căsătorit religios pentru a 5-a oară în vara anului trecut, cu Ioana Simion.

Aleasa inimii fostului mare sportiv avea doar 43 de ani, diferența de vârstă între ea și soțul său fiind considerabilă, dacă socotim că el este născut în 1946.

Răsturnare de situație

Mai mult decât atât, decizia celor doi de a se căsători a fost una total surprinzătoare, având în vedere că, nu cu mult timp înaintea nunții, ei se aflau la un pas de despărțire.

Situația s-a întors însă la 180 de grade și relația dintre cei doi s-a îmbunătățit considerabil.

”Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele.

Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile, a spus Ioana Simion, la vremea respectivă.

Lucrurile se complică din nou

Dar iată că lucrurile par din nou a nu fi tocmai roz între cei doi.

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a bătut-o pe soția sa vineri seară. Agresiunea s-ar fi produs într-o locație de pe strada Jandarmeriei din București.

Astfel, Serviciul de Urgență ar fi primit un apel în care s-ar fi specificat că Ilie Năstase a lovit-o pe soția sa, anunță gandul.ro.

Soția tenismanului le-a spus polițiștilor că nu a fost bătută, ci că a fost o ceartă. Întrebată de polițiști dacă dorește să ceară ordin de protecție, ea a refuzat.

Reprezentanții Ministerului de Interne sunt încă la locul în care fostul sportiv și-ar fi agresat soția, încercând să stabilească cu exactitate firul întâmplărilor de vineri seară, precizează sursa citată.

Sursa foto: INQUAM / George Călin.