Uniunea Europeană trimite o undă de șoc la nivel mondial! Dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta. Toți sunt vizați

Într-o declarație făcută vineri seara, în cadrul emisiunii ”Subiectiv”, de la Antena 3, europarlamentarul Cristian Terheș a venit cu o veste extrem de proastă pentru toți locuitorii blocului comunitar și, implicit, pentru români.

Acesta a declarat că Uniunea Europeană pregătește un instrument, pe modelul celui din China cu creditul social. Prin acest instrument, spune europarlamentarul, Uniunea Europeană vrea să implementeze un număr de identificare format din numele și litere – acest număr va fi valabil pe toată durata vieții.

“La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social. Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri”, spune europarlamentarul Cristian Terheș.

Ce se va face cu acest număr de identificare

Europarlamentarul a continuat prin a spune că acest număr de identificare le va permite oamenilor să se logheze în mediul online, în rețelele de socializare și în contul bancar.

”De exemplu, ți se va pune rație de emitere de dioxid de carbon, cu EID-ul respectiv vei putea să te loghezi online, în rețelele de socializare, în contul bancar. E halucinant”, a spus Cristian Terheș, în emisiunea ”Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

De asemenea, Dana Budeanu a avut și ea un comentariul cu privire la acest aspect. În cadrul aceleiași emisiuni, dar în ediția de luni, ea a spus că ”pandemia este pe final. Au spus-o absolut toţi “specialiştii”, dar noi am spus-o înainte aici. Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei”.

“Vom intra în era salvării planetei, cu încălzirea globală şi tot ceea ce a început deja.(…) Vom fi toţi într-o altă demenţă, aia în care ne vom reclama vecinul că se uită prea mult la televizor sau că nu şi-a aruncat gunoiul care se duce la groapa comună oricum, în saci diferiţi.

Şi alte prosteli pe care din păcate marea majoritate le va înghiţi exact cum a înghiţit toate aberaţiile”, a mai spus Dana Budeanu.