Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft şi cel mai bogat om din lume, are la o săptămână de la crearea contului său de Twitter peste 349.000 de followers şi urmăreşte 42 de persoane. Citeşte mai jos pe cine urmăreşte Bill Gates.

Bill Gates şi-a făcut cont pe Twitter marţea trecută. La numai opt ore de la crearea contului acesta avea peste 100.000 de followers. În prezent, acesta  are 349.000 de persoane care îl urmăresc şi urmăreşte la rândul său 42 de persoane.

Cel mai bogat om îl urmăreşte pe cel mai puternic om din lume

Dintre cele 42 de conturi pe care le urmăreşte Bill Gates, cel mai important este cel al lui Barrack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii. Gates urmăreşte de asemenea şi contul Casei Albe.  Alte persoane de care este interesat Gates sunt Pierre Omidyar, fondatorul celui mai mare magazin de licitaţii online, eBay, Vinod Khosla, co-fondatorul Sun Microsystems, Ryan Seacrest, prezentatorul celebrului show de televiziune American Idol, actorul Ashton Kutcher, cercetătorul suedez Hans Rosling şi regina Rania Al Abdullah a Iordaniei.

Bill Gates urmăreşte cu interes şi tweet-urile celor de la „TechCrunch”, „New York Times”, „Huffington Post”, „Time” şi „The Economist”. Din lista lui Gates nu lipsesc nici Microsoft Channel 9, Microsoft Research, Gates Foundation sau  Bing.

„Este minunat să faci parte dintr-o comunitate virtuală şi am ales să fac asta deoarece după ce am părăsit Microsoft nu mi-am creat o prezenţă proprie pe web. Acum am un cont pe Twitter, am scris câteva tweet-uri şi voi învăţa mai multe despre acest serviciu pentru a fi tot timpul informat”, a declarat Gates într-un interviu acordat Cnet.com.

Bill Gates este cel mai bogat om din lume cu o avere estimată la 40 de miliarde de dolari. Cei care doresc să îl urmărească pe  Bill Gates o pot face la @BillGates.