Accident rutier soldat cu cinci morți. Cinci persoane au încetat din viață într-un accident petrecut de pe autostrada A1 București – Pitești. O mașină a rămas prinsă între două TIR-uri. Tragedia ar fi avut loc la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla.

„În urma acțiunilor pentru descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov.

Mașină strivită între două TIR-uri

Respectivul accident s-a produs marți pe A1 București – Pitești, la km 17, sensul spre București. Un autoturism a fost strivit între cele două TIR-uri, accesul către victime fiind dificil.

„Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane”, anunța anterior sursa citată.

Cinci persoane au murit pe loc

Conform ultimelor date, cinci persoane au decedat în urma accidentului. Momentul dramatic a avut loc pe autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla din judeţul Ilfov.

În urma acţiunilor de descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri. Aceste date au fost oferite publicității de Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Accidentul a blocat tot traficul

Celelalte victime au fost transportate cu elicopterul la Spitalul Floreasca. Traficul a fost blocat în urma accidentului. Circulaţia a fost deviată pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Potrivit ISUBIF, maşina prinsă între cele două TIR-uri a fost deformată în mare măsură.

„În TIR-ul de culoare galbenă a fost găsit şoferul, descarcerat în urmă cu scurt timp, conştient. În TIR-ul gri a fost găsit şoferul, fără probleme medicale”, arăta sursa citată.

Anterior, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat, marţi dimineaţa, că patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune faţă – spate pe autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla din judeţul Ilfov.

Potrivit unui comunicat de presă, mai multe persoane se aflau în evaluare medicală la faţa locului. A fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD. Traficul a fost blocat iar circulația deviată.