Este durere imensă în familia interpretei de muzică populară Marcela Fota. Soţul acesteia, în vârstă de 47 de ani, a încetat din viaţă luni după-amiaza, în urma unui infarct.

Bărbatul se afla în incinta unui birou de copiat acte din Craiova când i s-a făcut rău. Medicii au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au încercat să-l resusciteze minute bune, însă, din păcate nu l-au mai putut salva.

Cântăreaţa Marcela Fota s-a căsătorit cu iubitul său în luna februarie 2019, după o relaţie lungă de 13 ani. Cei doi au împreună un băieţel, potrivit craiovaforum.ro.

“În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul ca unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova. La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, se arată în comunicatul oficial al IPJ Dolj.

Marcela Fota este sora interpretei Mariana Ionescu Căpitănescu

Marcela Fota s-a lansat în muzica populară în anul 1997, la vârsta de 19 ani. Ea a cântat alături de sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu, melodia „Mai ții minte, sora mea“, cântec ce se bucură și acum de succes.

“Mariana a fost motivația mea de a merge mai departe pe acest drum. Atunci când ea a plecat de acasă, eu aveam șapte sau opt anișori. Îmi era drag când venea acasă și rămânea în urma ei o dâră de parfum.

O vedeam tot timpul aranjată, cu unghiile făcute, iar noi care făceam treabă prin gospodărie nu puteam să ne aranjăm ca ea. Atunci mi-am zis că trebuie să realizez ceva în viață. Ea mi-a dat imboldul acesta.

Noi suntem norocoase. Din atâta lume să te aleagă Dumnezeu să faci ceva care să-ți placă, să faci cu drag și să fii și iubit de public, este minunat!”, povestea Marcela Fota într-un interviu.