Peste doar câteva zile începe noul sezon al emisiunii “Mămici de pitici, cu lipici” de pe Antena Stars!

O fostă vedetă Kanal D se mută la Antena Stars

Cel de-al treilea sezon al show-ului va debuta sâmbătă, 4 septembrie, la ora 18:00, iar episoadele noi vor fi difuzate în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, la aceeaşi oră.

Cele trei mămici din acest sezon sunt Simona Hapciuc, fostă concurentă Survivor România (reality show difuzat de Kanal D), Gabriela Cristea şi Deea Maxer.

În cadrul emisiunii vor apărea fiul Simonei Hapciuc (Dimitrie), fiicele Gabrielei Cristea (Bella Victoria Margot şi Iris Thea) şi copiii Deei Maxer (Maysa şi Andreas), transmite paginademedia.ro.

Ce spun cele trei vedete despre participarea la “Mămici de pitici, cu lipici”?

“Sunt foarte entuziasmată de participarea noastră la show-ul Mamici de pitici cu lipici de la Antena Stars. Îmi doresc să încurajez cât mai multe mămici singure să-şi îmbrăţişeze statutul şi să realizeze cât suntem de puternice.

Este o experienţă unică să-ţi pui viaţa pe tava în faţa unei ţări întregi şi încep acest proiect plină de voie bună şi speranţa că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, a mărturisit Simona Hapciuc.

Sursa foto: paginademedia.ro

“Mă bucur tare mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici de la Antena Stars! E o propunere frumoasă, care a venit firesc. Îmi doresc ca fetele mele să fie dezinvolte în faţa camerelor de filmat, pentru că poate cine ştie, pe viitor, vor avea o carieră în showbiz. Eu asta îmi doresc, dar am să le respect propriile decizii.

Sunt fericită să împart şi cu alte mămici din experienţa mea de viaţă şi ştiu că vom avea şi momente în care cei mici vor plânge, dar de cele mai multe ori ei zâmbesc. Aşa e şi în viaţă, până la urmă, iar noi vrem să mă prezentăm o parte din bucuria pe care noi o trăim în fiecare zi!”, a spus şi Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea Tavi Clonda
Sursă foto: Instagram

“Sunt mamă cu normă întreagă, iar piticii mei sunt cu lipici, clar! Familia Maxer este genul de familie în care nicio zi nu seamănă cu cealaltă, iar telespectatorii ne vor vedea ca şi până acum, la fel de deschişi, haioşi şi naturali. Sunt încântată de intersectarea cu Simona şi Gabriela în acest proiect TV şi abia aştept să le cunosc în calitate de mămici, în sânul familiei lor.

Sunt nerăbdătoare să parcurg aceasta frumoasă călătorie alături de piticii mei, în noul sezon. Maysa urmează sa împlinească doi ani şi nu este obişnuită cu camerele de luat vederi, iar Andreas are 10 ani şi televiziunea face parte din viaţa lui de când s-a născut!”, a declarat Deea Maxer.

Sursa foto: paginademedia.ro