Oana Roman și-a obișnuit fanii să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Pe rețelele de socializare, vedeta răspunde la întrebările tuturor.

Recent, aceasta a fost întrebată despre emisiunea reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, unde apărea alături de fiica sa. Mai exact, fanii au vrut să știe dacă aceasta va mai apărea în continuare pe micile ecrane.

În acest context, Oana Roman a declarat că cele două vor renunța la acest proiect. Pe de altă parte, vedeta susține că în această toamnă va începe alte proiecte, colaborarea cu Antena Stars fiind încheiată.

Dulce este împăcarea! Oana Roman și Marius Elisei câștigă titlul de „Cel mai îndrăgostit cuplu”! Nu și-au dezlipit buzele la plajă

” Nu, eu si cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Incepand cu toamna asta, eu ma voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea s-a incheiat”, a spus Oana, pe contul ei de Instagram.

Oana Roman, înșelată de Marius Elisei?

O altă întrebare primită de la fani a fost despre infidelitatea soțului ei, Marius Elisei. Mai exact, vedeta a fost întrebată dacă ar putea accepta să fie înșelată.

În acest context, Oana Roman a declarat că în cazul în care partenerul ei de viață ar avea o relație cu altă femeie, cu siguranță nu ar accepta infidelitatea.

”Daca ar avea o relatie cu alta femeie, evident ca nu. Sub nicio forma”, a mai spus Oana Roman.

Amintim faptul că Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, iar ulterior aceștia s-au împăcat. În urmă cu câteva săptămâni vedeta declara că cei doi s-ar putea căsători din nou, precizând că legământul dintre ei de la Biserică încă nu a fost dezlegat.