Alina Sorescu și-a uimit toți fanii! Gestul neașteptat făcut de artistă în mediul online

Cei care îi urmăresc activitatea Alinei Sorescu în mediul online au rămas uimiți de ultimul gest al artistei. Aceasta a decis să șteargă toate pozele de pe Facebook în care apare alături de soțul ei.

Chiar dacă fanii au observat imediat acest lucru și i-au pus mai multe întrebări artistei, aceasta nu a avut nicio reacție.

Nu a vorbit niciodată despre posibila aventură a soțului ei

Soțul artistei a fost surprins intrând în casa altei femei și de atunci se tot vehiculează un posibil divorț între cei doi. Cu toate acestea, Alina Sorescu a preferat să nu vorbească despre acest subiect.

Aceasta a declarat la vremea respectivă că nu dorește să comenteze posibila aventură a soțului ei deoarece nu este despre ea, subliniind că nu i-a plăcut niciodată să se dea în spectacol. Artista a mai spus că nu dorește să apară în presă cu lucruri cu care apar ”personajele de carton”.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton.”, spunea Alina Sorescu.

Vedeta a mai spus, în cadrul unei emisiuni televizate că nu dorește să facă din viața ei un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre ea.

”Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu la o emisiune TV.

Nu va divorța de soțul ei

În urma informațiilor apărute în spațiul public, aceasta a declarat la momentul respectiv că nu va divorța de soțul ei. Vedeta a mai spus că nu are nicio problemă de cuplu și că se bucură de discreție.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu, în urmă cu ceva timp.