Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu au trecut prin clipe de groază. Casa lor a fost prădată de hoți, care au furat mai multe tablouri de valoare.

Drama prin care au trecut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este cu atât mai mare cu cât cei doi au fost jefuiți în miez de noapte, în timp ce se aflau în casă.

„Cel mai dureros şi terifiant este faptul că lucrul ăsta s-a întâmplat când eram toţi acasă. Deci, la noi acasă oricum e tot timpul cineva, dar de data asta era în mijlocul nopţii şi eram absolut toţi acasă, inclusiv copiii. Şi mă gândesc, nu ştiu, printr-o întâmplare nefericită dacă vreunul dintre noi cobora să, nu ştiu, să bea un pahar cu apă sau…nu îmi dau seama.

A fost un moment foarte…şi cu cât trece timpul şi te gândeşti ce s-ar fi putut întâmpla, cu atât, nu ştiu cum să zic, sentimentul provoacă o astfel de experinţă neplăcută, este mai profund şi mai dureros”, a declarat Alexandru Ciucu, la Antena Stars, citat de Spynews.

Decizie de ultim moment luată de soțul artistei

Soțul artistei, Alexandru Ciucu, vrea acum să întărească măsurile de securitate din casă, pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. „Absolut, luăm deja măsuri în sensul ăsta.

Deşi, mi se părea că e destul de bine păzită incinta.Voi face de aşa natură încât să devină casa noastră o fortăreaţă”, a mai spus Alexandru Ciucu, potrivit sursei citate.