Survivor România este un concurs de rezistență, iar dincolo de probele pe care le au de trecut, concurenții au o serie de restricții și la mâncare. Show-ul se desfășoară în Republica Dominicană, iar aici, fiecare echipă trebuie să își construiască singură adăpostul pentru a dormi.

Pe lângă probele solicitante în care se confruntă cele două echipe, participanții sunt nevoiți să trăiască în jungla Dominicană, să își facă un loc în care să se adăpostească de vremea rea, dar și să caute de mâncare.

Totuși, producătorii îi ajută într-o oarecare măsură și le dau concurenților doar orez, pe care sunt nevoiți să-l prepare singuri. De multe ori, aceștia îl pregătesc cu nuci de cocos sau cu alte plante comestibile pe care le găsesc în împrejurimi.

Prima zi la Survivor România

Încă din prima zi de competiție, concurenții au fost puși în fața unor încercări grele. Echipa Faimoșilor a pierdut prima probă, așa că concurenții au întâmpinat greutăți în privința mâncării. Aceștia au fost nevoiți să caute hrană în junglă și tot ce au găsit a fost nuca de cocos, care le-a prins bine înainte de cel de-al doilea duel.

În ceea ce privește concurenții, cei care se vor lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană, dar și pentru marele trofeu Survivor România 2021, sezonul 2, sunt împărțiți în două echipe.

Echipa Faimoșilor, care este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

De cealaltă parte, acești ase vor lupta cu Războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Tensiunile care vor apărea pe parcursul competiției vor duce la accidentări grave, iar mulți concurenți vor ajunge la capătul răbdării.