Probleme mari pentru premierul Ludovic Orban. Totul a devenit public. Un subiect extrem de sensibil îl pune pe Orban în contradicție cu unul dintre oamenii săi de încredere.

Trădarea anului pentru Ludovic Orban

Este trădarea anului pentru Ludovic Orban. Unul dintre consilierii săi îl contrazice la scenă deschisă. Fostul șef al ANAF, Sebastian Bodu, se arată împotriva predării educației sexuale în școli. Bodu spune că elevii deja au cunoștiințe despre contracepție și sex protejat, iar profesorii nu mai au ce să-i învețe.

„Eu sunt împotriva educației sexuale în școli. Da, ar putea să învețe despre contracepție și sex protejat. Dar oare nu știu deja asta? E cineva naiv să creadă că adolescenții nu au auzit de prezervative? Și atunci ce ar putea să le spună în plus „profesorii” de educație sexuală? Cumva că „genul” e doar un construct social și că e mișto să treci de la un sex la altul? Nu ajunge că avem SNSPA”, a scris Sebastian Bodu pe o ețea de socializare.

Camera Deputaţilor a votat proiectul privind educaţia sexuală în şcoli, cu modificări, materia urmând a se numi „educaţie sanitară”, nu sexuală și va fi predată doar cu acordul părinților.

Sursa foto INQUAM_Photos_Octav_Ganea-1-scaled.jpg