Antena 1 a dat lovitura! Au semnat pentru o emisiune inedită. Ei vor fi coprezentatorii

Noul format se va numi „Chefi fără limite” și va fi prezentat de chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei, din primăvara aceasta pe Antena 1. Totodată, acesta va fi primul show TV din România care combină gătitul, călătoriile și aventura. Astfel, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe.

Chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă regulile fiecărei misiuni iar Marius Tudosiei va aduce în prim-plan partea gastronomică a Greciei.

„Mă bucur că am participat la producția unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiția acerbă dintre ei, alături de jurați din Grecia. Am savurat modul șiret de competiție al lui Sorin, efervescența și strategiile lui Cătălin, dar și ambiția și bagajul vast de cunoștințe ale lui Florin. Ei sunt cei care au transformat destinația de vacanță denumită Grecia într-o arenă de luptă- începută ca o joacă și continuată ca un război. Strategiile din timpul competiției l-au ajutat pe unul din ei să câștige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că numele lui se termină cu «in»!”, a declarat chef Iosif Ștefănescu.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii

De asemenea, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii. Renumiți chefi vor coordona fiecare câte o echipă, pentru a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții. Mai mult, chefii și concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredientele sau ustensilele. Chef Iosif Ștefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform regulilor.