Antena 1 va avea din nou redacție de sport, după ce în ultimii 6 ani a avut o lungă pauză.
Până în prezent postul a avut mai multe transferuri importante atât pe partea reporterilor, editorilor de știri și de montaj, cameramanilor, cât și pe parte de producători.
Este vorba despre prezentatoarea Camelia Bălțoi, în vârstă de 30 de ani. Aceasta va ocupa și aici postul de prezentatoare, după 8 ani petrecuți la Digi.
Prezentatoarea este de origine din Drobeta turnu-Severin și absolventă a Facultății de Drept a Universității București. Înainte de studenție a lucrat doi ani la postul local TV Severin, informează evz.ro.

Îi place fotbalul

Camelia Bălțoi este îndrăgostită de fotbal. Aceasta susține că este încântată de „vibrația suporterilor români”, însă are și un lucru de reproșat. Nu îi place stilul de joc.

„Îmi place vibrația suporterilor români, care se simte pe orice stadion din lume unde ar juca echipele noastre. Reușim să ne facem simțită prezența indiferent de cât de puțini sau mulți am fi. Nu îmi place stilul de joc. Fotbalul romantic, jucat de Generația de Aur, era mai frumos.

Acum, parcă nu se mai leagă pasele ca odinioară, parcă se faultează mai mult, ba chiar se ajunge la incidente urâte cu înjurături, îmbrânceli…” , spunea Camelia Bălțoi.