Părerea fostei prezentatoare TV despre noul rol

„În Mangalița, eu sunt doamna Dana, proprietara restaurantului preluat de la Turcu, deci noul proprietar, o femeie cu un istoric foarte bogat care s-a întors de prin țări străine. A îngropat câțiva soți, iar asta o face ușor periculoasăși creează o grămadă de situații comice. E o femeie cochetă, dar păstrând proporțiile, pentru că Dana se întoarce undeva la țară, adică nu e vreo divă de la Hollywood, ci una de Mangalița.

La personajul acesta îmi place că nu seamănă în nici un fel cu mine. Dana e o cucoană care încearcă să se descurce așa cum poate în noua viață pe care a început-o în Mangalița. Și începe prin a  se lăsa cucerită de un bărbat puternic, Mă amuză foarte tare că, urmărită de ghinion, i se întâmplă tot felul de chestii și toți partenerii ei pățesc câte ceva”, a transmis Paula Chirilă legat de noul rol.

Cătălina Mihai în rolul Svetlanei. O puștoaică naivă și deloc conștientă

“Eu joc rolul Svetlanei, o puștoaică venită din Basarabia, care devine protejata lui Marcel (n.n. soțul directoarei economice Doina Rogojinaru, rol interpretat de Angel Popescu). E foarte naivă și deloc conștientă de ceea ce stârnește în jurul ei, vrea cu generozitate să ajute pe toată lumea, iar gingășia asta a ei îi face pe cei din jur s-o îndrăgească. Cel mai mult la personajul meu îmi place accentul, cu care n-am nicio legătură, eu fiind din județul Constanța, și pe care sper ca prin imitație să reușesc să-l redau astfel încât să fie credibil 🙂 De asemenea, îmi mai place candoarea Svetlanei”, spune Cătălina Mihai.

Paula Chirilă, întoarsă la prima ei dragoste

Înainte de acest rol, Paula Chirilă a prezentat o perioada Acces Direct la Antena 1 și apoi a fost luată în calcul de patroni pentru a modera emisiunea „Mireasa”, un show matrimonial care va începe în curand la Antena 1.

În cele din urmă producătorii au optat pentru Diana Dumitrescu. Astfel, Paula Chirilă se întoarce la prima ei dragoste, actoria.