„Organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu a decis să îi sprijine pe Marian Mina pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pe Marian Măroiu la funcţia de primar al municipiului Giurgiu.

Cred că domnul Mina este în stare să dezvolte judeţul aşa cum a făcut-o în ultimii patru ani, de asemenea am încredere că domnul Marian Măroiu este în stare să de o altă faţă municipiului. Marian Măroiu vine alături de noi şi eu mă bucur de lucrul acesta, este un om capabil, un om care a arătat în decursul timpului că este aproape de oameni, un giurgiuvean care cunoaşte şi respectă oamenii şi lucrul ăsta pentru mine este extrem de important.

Marian Măroiu a fost preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu şi împreună cu toată organizaţia municipal a PNL trece la PSD”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Are susținerea organizației

Acesta a precizat că Măroiu a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PSD Giurgiu şi are susţinerea organizaţiei pentru a reorganiza aceasta structură, iar Emil Vucă va fi secretar general interimar al organizaţiei.

„Vă mulţumesc că mi-aţi dat posibilitatea să revin acasă după zece ani de când am fost exclus din PSD. Acum revin în PSD cu toată convingerea că voi face o figură frumoasă la aceste alegeri locale, că oamenii vor înţelege de ce am făcut acest pas.

Este vorba de o dezamăgire şi o lipsă de comunicare în cadrul PNL. Mai mulţi oameni mi-au spus că este bine să candidez din partea PSD pentru că este singurul partid care se gândeşte cu adevărat la oameni, la pensionari, la copii, la tineri. În municipiul Giurgiu trebuie să avem o administraţie care să dezvolte economic acest oraş pentru că tinerii au nevoie de un oraş care să îi ţină acasă”, a transmis Măroiu.