Clienţii Telekom România care deţin servicii de televiziune vor beneficia gratuit, până pe data de 30 aprilie, de grila maximă de canale TV, respectiv abonamentul TVL, potrivit unui comunicat remis vineri de companie.

Astfel, clienţii Telekom vor putea viziona 30 de canale în plus cu Telekom TV Interactiv şi alte 24 de canale în plus cu Telekom TV Satelit, menţionează sursa.

Conducerea companiei informează că magazinele Telekom rămân deschise, cât timp legea o va permite în contextul actual.

“Am pregătit câteva oferte atractive, pentru a face ca timpul petrecut acasă să treacă mai uşor”

„Traversăm o perioadă dificilă, iar lumea şi viaţa de zi cu zi sunt diferite faţă de acum câteva săptămâni. Contextul Corona-19 ne-a schimbat viaţa, iar la Telekom tratăm cu seriozitate acest virus şi noua situaţie. Magazinele noastre vor rămâne deschise în măsura în care legislaţia o va permite, pentru a continua să ne deservim clienţii. Pe lângă acestea, am pregătit câteva oferte atractive, pentru a face ca timpul petrecut acasă să treacă mai uşor, până când vom depăşi această situaţie”, a comentat directorul executiv comercial pentru segmentul rezidenţial la Telekom România, Andreas Elsner.

De asemenea, cei care aleg să se aboneze în perioada 23 martie – 17 mai 2020, pentru 24 de luni, la serviciul de televiziune de la Telekom Romania, vor beneficia de o reducere de 50% la abonament pentru o perioadă de 6 luni, plus HBO şi HBO GO cu reducere 100% timp de 12 luni, menţionează Telekom România, potrivit Agerpres.