Un detaliu știut de puțini oameni este acela că fiul său, Ionuț Pintea, a fost condamnat în anul 2012 la șase ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri. Înainte de a ocupa funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, Pintea a fost manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din același oraș, din 2009 până în anul 2013. Înainte de asta, a fost director economic la Direcția Silvică Maramureș.

Se retrage de la europarlamentare? Rareș Bogdan a șters iar pe jos cu liderii PNL: „Nu vă las să mă încălecați”. Acuzații grave

Ministrul Sănătății a absolvit studiile Universității „Babeș- Bolyali” din Cluj- Napoca. Conform celei mai recente declarații de avere, aceasta deține jumătate dintr-un teren intravilan de 8.200 de metri pătrați și două terenuri intravilane de 467, respectiv 419 metri pătrați din comuna Desești din Maramureș. De asemenea, Sorina Pintea mai deține jumătate dintr-un apartament de 48 de metri pătrați din Baia Mare. La capitolul autoturisme, democrata are trecută în declarația de avere o Dacia 1300 din 1993 și un Mitsubishi Pajero din 2002.

Aceasta are șase credite la trei bănci, care în total valorează 100.000 lei. În 2016, a primit un salariu de 134.708 lei ca manager al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare.

Florin Călinescu îi face o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea. Câți bani îi cere