Guvernatorul BNR conduce o mașină fabricată în SUA, a cărui producție a încetat în anul 1997. Egle este o marcă a companiei americane Chrysler. Primul model al gamei a fost produs în anul 1988, iar în prezent există foarte puține exemplare funcționale pe piață.  Un astfel de model Eagle se vinde în SUA la prețuri cuprinse între 3.000 și 20.000 de dolari.

De-a lungul vremii, acesta a deținut și alte modele de mașini de lux, precum Land Rower și BMR. În prezent, acesta mai are o barcă de tip Delta, fabricată în anul 2004.

De asemenea, fiul guvernatorului este un mare fan al automobilelor. În urmă cu câțiva ani, Costin, se lăuda cu mașinile scumpe pe care le deține. Acesta obișnuia să posteze imagini cu autoturismele de lux pe care le conduce, însă mediatizarea imaginilor respective l-a determinat să fie mult mai precaut. Mugur Isărescu are un venit lunar de 14.000 de euro, adică 800.000 de lei pe an.

Recent, guvernatorul BNR a fost implicat într-un scandal ce îl are în centru pe Ilie Năstase, pe tema arenelor din Complexul Cotroceni, deținute și administrate de Banca Națională Română. Fostul mare tenismen român a avut și o reacție extrem de dură pe acest subiect: „Domnule, ce om este ăsta care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis și a stadionului din Cotroceni? El stă și face bani și speculații cu valută. Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii. Dacă făcea ceva cu acel complex, mai ziceam. Dar îl lasă în paragină. Eu am crescut acolo. Am jucat pe arena aia o finală de Cupa Davis și mă doare sufletul” , a declarat Năstase, lansând un atac dur la adresa lui Mugur Isărescu, scrie Cancan.ro.