Dezvăluiri incredibile făcute de Teo Trandafir! Mircea Badea a fost singurul care i-a sărit în ajutor, atunci când a trecut prin clipe grele.

Deși pare greu de crezut, vedeta s-a confruntat cu grave probleme financiare, din cauza faptului că nu avea un loc de muncă.

Dezvăluiri incredibile făcute de Teo Trandafir! Nu și-a permis să-și mai plătească facturile

Teo Trandafir și-a clădit o carieră impresionantă în televiziune și are parte de tot ceea ce își dorește, însă lucrurile nu au stat mereu așa.

Vedeta Kanal D a dezvăluit, într-un interviu recent, că a existat o perioadă în viața ei când nu a a avut niciun ban și nu se putea întreține, căci nu muncea.

Prezentatoarea tv a traversat o perioadă cruntă pe vremea când nu muncea. Mai mult, vedeta a rămas chiar și fără utilități la un moment dat, pentru că nu și-a mai permis să plătească facturile, care erau destul de costisitoare.

Totuși, se pare că nu toți prietenii au părăsit-o la greu, căci Teo a dezvăluit faptul că Mircea Badea a fost singurul ce i-a oferit o mână de ajutor, atunci când a avut nevoie: „A fost moartea! Dacă nu era Mircea Badea, nu știu ce făceam.

A fost ceva greu de dus. Au fost și oameni care m-au sunat și m-au vegheat ulterior, au făcut un fel de gărduț.

Fiica ei trăiește modest

”Hai să nu mai cerem de la doamna Teo, pentru că știm că ne va da”. Unde erai, vorba fiicei mele, când eu împărțeam o mandarină cu fiică-mea?! Am povestit asta… Trebuiau plătite facturi. Ăștia de la gaze mi-au tăiat gazele cu mine în casă. Nu aveam banii.

Și au venit duminică, teoretic nu lucreză nimeni, și în duminica aia eram chiar relaxată, mă gândeam că nu au cum să vină. Și mi-au tăiat gazele cu mine în casă și să te rebranșezi este scump. Asta era destul de costisitor.”, a declarat Teo Trandafir, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Teo Trandafir și-a obișnuit fiica de mică cu greul, așa că Maia a avut multe lucruri de învățat din experiențele dificile prin care ea și mama ei au trecut de-a lungul timpului.

Vedeta Kanal D a povestit că adolescenta trăiește modest și nu se încumetă să arunce banii pe haine scumpe, de la brand-uri renumite, pentru că știe foarte bine cum e să nu îți permiți aceste lucruri:

„De-aia Maia nu poartă brand-uri, de-aia nu are fițe și figuri, de-aia. Pentru că a văzut cum este când nu ai ce încălța, pentru că îi creștea piciorușul și eu nu aveam bani să îi cumpăr o altă pereche de pantofi.”, a mai adăugat Teo Trandafir, potrivit sursei citate.