Amintim faptul că doctorița a fost implicată într-un incident în anul 2013, care a fost mediatizat. Mai exact, aceasta nu a oprit la semnalele unui echipaj rutier și totodată a acroșat un polițist cu mașina pe care o conducea, scrie wowbiz.ro. 

Doctorița a ignorat în continuare semnele altui echipaj de poliție, neoprind la semnalele acestora, apoi a luat-o pe contrasens pe autostradă în drum spre București cu farurile stinse.

Presa din România a mediatizat evenimentul iar același lucru l-a făcut și Pro Tv-ul, însă câțiva ani mai târziu, doctorița a considerat că i-a fost creat un prejudiciu din cauza prezentării materialului jurnalistic respectiv și a cerut daune morale în instanță. Astfel, aceasta judecată pe Andreea Esca și mai mulți angajați de la trustul respectiv.

Doctorița are plătit cheltuieli de judecată de peste 14.000 de lei

Este vorba despre Mihai Dedu, Andreea Esca, dar și Andreea Marinescu. Procesul a fost inițiat în 2018, iar potrivit instanței de judecată, decizia a fost luată în urmă cu câteva zile.

De menționat este faptul că hotărârea luată de Tribunalul Vrancea în urmă cu o săptămână nu este una definitivă, deci medicul poate face apel în continuare. Totuși, dacă va fi luată din nou aceași decizie, cheltuielile de judecată vor crește semnificativ.

În ceea ce privește acuzațiile aduse femeii, aceasta a fost cercetată penal vreme de cinci luni, iar apoi dosarul a fost închis. Totodată, doctorița a petrecut 90 de zile în închisoare, pentru că s-a stabilit că ea nu avea discernământ în momentul în care s-au produs faptele, mai exact, s-a vehiculat faptul că aceasta consumase alcool sau substanțe interzise la acel moment.

În cadrul procesului, doctorița a cerut daune morale de  34.500 de euro și încă 1000 de lei pentru fiecare zi de întârziere. În urma deciziei luate de instanță, în prezent,a ceasta trebuie să achite cheltuieli de judecată de 14.238 lei pentru procesul pe fond și încă 8.824 lei pentru apel. Este vorba despre o sumă de 23.062 de lei.