Început de săptămână cu ghinion pentru Cătălin Măruţă la PRO TV. Emisiunea La Măruţă nu a avut absolut nicio şansă în faţa rivalilor de la Antena 1 şi Kanal D, în topul audienţelor la nivel naţional.

Cătălin Măruţă, bătut de Teo şi Antena 1

Cătălin Măruţă şi emisiunea sa de la PRO TV nu a avut nicio şansă în faţa Teo Show. Cele două emisiuni mondene au început la ora 15.00 luni, dar Kanal D nu le-a dat nicio şansă rivalilor, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Teo Show şi Kanal D au început în forţă emisiunea de la ora 15.00. Teo a avut un rating constant de peste 3, 7 şi 3,8, dar a depăşit şi cifra 4 pe prima oră a emisiunii. În tot acest timp, Cătălin Măruţă şi PRO TV nu au fost nici măcar la jumătate din audienţa lui Teo.

Măruţă, bătut şi de emisiunea Mireasa

Mai mult, La Măruţă de la PRO TV a reuşit să se claseze abia pe locul 3 la nivel naţional. Emisiunea lui Cătălin Măruţă a fost depăşită şi de Mireasa de la Antena 1, care la ora 15.00 se afla deja în a doua oră de emisiune. Mireasa a avut aproape 3 rating pe fiecare interval orar al orei, la mare distanţă de PRO TV.

Măruţă, bătut şi în a doua oră de emisiune

Cătălin Măruţă şi PRO TV nu au avut prea multă priză la publicul de la nivel naţional nici în a doua parte a emisiunii care a început la ora 16.00. Dacă Teo Show şi Kanal D au început în trombă şi pe primele două sloturi ratingul s-a apropiat de cifra 5, Măruţă a avut aceleaşi probleme. A fost bătut şi de Antena 1, acolo unde începuse Observatorul amiezii.

Doar pe primul slot de audienţă al orei, Cătălin Măruţă a reuşit să fie cu puţin peste Observator, 2,3 faţă de 2,2. În rest PRO TV a fost abia pe locul al treilea la audienţe, sub Teo Show de la Kanal D şi Observatorul de la Antena 1.