'Televiziunea este un domeniu al trecutului, cel puţin în ţări ca Marea Britanie, unde îmi desfăşor activitatea, pentru că toată lumea se digitalizează şi foloseşte redarea în flux continuu. Difuzarea în flux continuu reprezintă viitorul', a spus Guadamuz.

Potrivit acestuia, un exemplu elocvent în acest sens este transmiterea evenimentelor sportive pe internet, fenomen care a luat o amploare foarte mare în ultimul timp.

'Oamenii se mişcă din ce în ce mai mult spre domeniul digital. De exemplu, difuzarea în flux continuu a evenimentelor sportive, difuzate online', a adăugat expertul.

Potrivit acestuia, digitalizarea va merge până la a ne conecta la internet aparatele casnice.

'Toate aparatele domestice vor fi conectate la internet în curând. De exemplu, frigiderul ne va spune când s-a terminat laptele. Deja se întâmplă toate aceste lucruri', a arătat Guadamuz. El a adăugat că se vorbeşte din ce în ce mai mult despre proprietatea intelectuală în mediul digital.

'Până acum, materialele erau tipărite şi era foarte clar ce se întâmplă cu proprietatea intelectuală a lor. Însă, acum se vorbeşte din ce în ce mai mult de conţinut protejat de drepturi de autor şi în mediul digital', a susţinut Guadamuz. AGERPRES