modu, cel mai uşor telefon din lume, este disponibil de astăzi în oferta Vodafone România la preţuri începând de la 59 euro (TVA inclus), pentru abonamentul Vodafone Complet 1500, încheiat pe 2 ani şi 129 de euro la liber.

Telefonul are memorie internă de 2 GB, music player şi poate fi inserat în mai multe gadgeturi precum rame foto digitale, playere multimedia sau oricare alte echipamente compatibile.

În funcţie de „jacheta” care îmbracă telefonul, dispozitivul capătă diferite caracteristici, conceptul modular punând în centru nevoile de moment ale utilizatorului.

În magazinele Vodafone, telefonul modu va fi oferit, iniţial, cu următoarele „jachete”:

• Modu Xpress Jacket este un accesoriu care adaugă o tastatură completă alfanumerică telefonului. Jacheta este oferită gratuit, promoţional, primilor 1.000 de clienţi;
• Modu Night Jacket, disponibilă pentru 64 de euro (TVA inclus), transformă telefonul Modu într-un dispozitiv potrivit pentru ieşirile în oraş, dotat cu o cameră de 3,2 Mp şi flash încorporat. Jacket-ul dispune şi de o serie de led-uri, care îl fac uşor vizibil în momentele în care soneria nu poate fi auzită;
• Modu Mini Jacket, accesoriu disponbil la un preţ de 34 euro (TVA inclus), oferă trei variante de culoare, adaugă tastatură alfanumerică şi o notă de eleganţă terminalului;
• Modu Sport Jacket, un accesoriu de 54 euro (TVA inclus) perfect pentru cei ce au un stil de viaţă activ, vine echipat cu o bandă elastică ce îl face uşor ataşabil la nivelul braţului. Dispune de funcţii avansate de măsurat caloriile arse, distanţa parcursă şi viteza medie, precum şi un „numărător de paşi” (pedometer). Acest jacket este adecvat pentru momentele petrecute pe terenul de sport sau în sala de forţă.

Telefonului i se poate ataşa şi o ramă foto. Disponibilă în două culori, roşu şi grafit, cu un display generos, de 8 inch, şi taste de control, photo frame-ul poate rula fotografiile preinstalate, pe care le poate citi de pe un stick USB sau chiar direct din telefon, având şi funcţia de încărcare continuă a terminalului. Cu ajutorul portului USB inclus, se pot încarca fişiere MP3, jpg şi video, inclusiv în formatul DivX. În plus, Photo Frame-ul, disponibil la un preţ de 94 euro, cu TVA inclus, dispune de telecomandă şi de o memorie internă proprie de 512 MB.

Preţul fără conectare al noului model modu este 129 euro (TVA inclus).

SURSA: Vodafone