Huawei P20 Pro și Huawei P20 au fost primele două dispozitive mobile care au primit un scor format din trei cifre din partea DxOMark, standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camereifoto și a obiectivelor. Chiar și acum, HUAWEI P20 Pro conduceclasamentulDxOMark Mobile, cu un scor de 109 puncte.

 Integrând sistemul de camere foto Leica, inteligența artificială și capacitatea de a reda imagini extraordinareîn condiții de iluminare redusă, smarphone-urile seriei Huawei P20 fac fotografia profesională accesibilă oricui. În plus, de la lansarea versiunilor Twilight și Pink Gold ale Huawei P20, Huawei a creat o nouă tendință în designul telefoanelor mobile și a inspirat mulți alți producători să-și lanseze produsele într-o varietate mai mare de culori. 

În plus, la începutul lunii trecute, Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet a desemnat Huawei P20 Pro „Cel mai bun smartphone în 2018-2019”, catalogând terminalul drept „cel mai avansat smartphone de până acum și un deschizător de drumuri în domeniul fotografiei realizate cu ajutorul telefonului mobil”.


Te-ar putea interesa și: